5/5
5/5

3D printen

3D printen bij 3DLabs

Het zit in onze naam, bij 3DLabs zijn wij experts op het gebied van 3D printen. Op deze pagina leer je wat onze 3D print diensten voor jou kunnen betekenen en welke verschillende opties wij jou kunnen bieden.

Technieken

3D printen is een additief proces, dit betekent dat het object uit kleine laagjes wordt opgebouwd. Deze laagjes kunnen door middel verschillende technieken opgebouwd worden, de verschillende technieken wij aanbieden staan hieronder beschreven. FDM (fused deposition modeling) is ons meest gebruikte proces, maar de overige 3 processen hebben ieder hun toepassing. 

Print calculator

Met onze revolutionaire 3D print calculator is het mogelijk de prijs van jouw 3D print te berekenen en is de 3D print ook direct te bestellen. Wij hebben deze calculator ontwikkeld omdat de populariteit van FDM 3D printen de laatste jaren erg gestegen is en klanten zo zonder verdere interactie met onze klantenservice hun producten kunnen bestellen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij 3DLabs vinden we het erg belangrijk dat klanten begrijpen wat we kunnen maar zeker ook wat we niet kunnen, zo zorgen we dat ons resultaat overeenkomt met jouw verwachting. Het bestellen van een 3D print kan op verschillende manieren; via onze print calculator of via de klantenservice.

Print calculator

Een bestelling die via de print calculator geplaatst is zal worden geprint op onze FDM print farm. Wij hebben hiervoor gekozen omdat FDM de meest voorkomende 3D print techniek is en voor vrijwel elke toepassing te gebruiken is. In het geval dat de onderdelen niet 3D geprint kunnen worden nemen wij contact met je op om een oplossing te zoeken. Nadat wij de bestelling geprint hebben verzenden wij deze via PostNL als brievenbus pakje of pakket en ontvang je een email met track and trace code. 

Klantenservice

Als je contact opneemt met onze klantenservice om een bestelling te plaatsen adviseren wij je graag over welke 3D print techniek en materiaal je moet kiezen. Nadat wij een keuze gemaakt hebben zullen wij de bestelling in ons systeem aanmaken en wachten wij op jouw betaling voor de bestelling. Zodra we deze hebben ontvangen starten wij met het printen van de bestelling. Zodra deze klaar is verzenden wij deze via PostNL en versturen wij jou een email met hierin een track and trace code. 

De service van 3DLabs

Met onze eigen FDM printfarm zitten wij de hele dag bovenop 3D printen. De laatste technieken, materialen en nieuwtjes komen bij ons als eerste binnen. Bij 3DLabs staan wij voor betrokkenheid en service, elke 3D print inspecteren wij grondig en maken wij netjes voordat deze verzonden wordt. Kies vandaag nog voor echte 3D productie. 

Klantenservice

Onze technische experts zitten elke dag van acht tot acht voor je klaar om jou advies te geven of jouw vragen te beantwoorden. Via onze klantenservice is het ook mogelijk een offerte aan te vragen of jouw 3D print te bestellen. Wij helpen je graag!