5/5
5/5

3D print service

Bent u op zoek naar dé 3D print service van dit moment? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, ons team staat namelijk voor u klaar als het aankomt op alles wat te maken heeft met 3D printen. Kiest u voor onze 3D print service dan bent ook u in staat om al uw modellen of producten naar iets tastbaars om te toveren. We zien dat er nog altijd veel mensen zijn die niet precies weten wat een professionele 3D print service inhoudt. Om hier verandering in te brengen hebben we besloten om het nodige in dit artikel uit te leggen. Wij raden u dan ook zeker aan om snel verder te lezen als u meer te weten wilt komen over onze 3D print service!

Wat is een 3D print service?

We zullen u straks alles laten zien over de redenen om te kiezen voor onze 3D print service. Voor we op dit punt aankomen is het alleen van belang om in te zoomen op de vraag wat een 3D print service eigenlijk is. Zoals u waarschijnlijk wel weet is een 3D printer een speciale printer die het mogelijk maakt om middels een 3D design een tastbaar model te maken. Dit wordt gedaan door middel van een additief proces. Bij een additief proces wordt een voorwerp gecreëerd door een aantal opeenvolgende lagen materiaal neer te leggen tot het voorwerp is gecreëerd. Om deze lagen neer te leggen zijn op dit moment drie soorten 3D print technieken mogelijk: FDM, SLA en SLS. Welke techniek en welk materiaal wordt gebruikt voor de 3D print service is afhankelijk van de gemaakte keuzes en benodigdheden. Meer hierover is te lezen op onze pagina over 3D printen.

Voordelen van 3DLabs

Op dit moment staan wij bekend als dé aanbieder op het gebied van 3D print service. Ons bedrijf heeft zich dan ook echt weten te profileren als een professionele en betrouwbare partij binnen de 3D printer markt. Nu krijgen wij vaak de vraag wat de belangrijkste voordelen zijn die wij te bieden hebben met onze 3D print service. Hieronder vind u de grootste pluspunten terug die u zult ondervinden wanneer u kiest voor het 3D laten printen van uw product bij 3DLabs:

Wij bieden een zeer schappelijke prijs

De voornaamste reden om te kiezen voor onze 3D print service is het feit dat wij bekend staan om onze zeer schappelijke prijzen. Een fout die veel bedrijven maken is dat zij zelf een 3D printer kopen, ondanks dat dit vaak niet gunstig is door de vele kennis en onderhoud die nodig is. De kans is groot dat u hierdoor teveel geld uitgeeft terwijl het uitbesteden goedkoper is. Onze 3D print service maakt het namelijk ook voor u mogelijk om voor een schappelijke prijs alle mogelijke 3D prints te laten maken. Zelfs voor het realiseren van kleine modellen is het mogelijk om bij ons aan te kloppen. Wij werken niet met een minimale bestelwaarde en dit maakt onze 3D print service voor iedereen toegankelijk en door zelf gebruik te maken van onze speciale calculator kunt u in een oogopslag zien wat de totale kosten zijn.

Een embleem gemaakt door onze 3D print service
3D geprint embleem

Wij maken het u gemakkelijk

3D printen is niet iets wat u zomaar even doet. Om een 3D printer te bedienen dient u dan ook gelijk over de nodige specialistische kennis te beschikken. Om te voorkomen dat u onnodig veel tijd verliest aan het printproces is het handig om het gewoon uit handen te geven. Door vandaag nog te kiezen voor onze 3D print service bent ook u in staat om aanzienlijk veel tijd en moeite te besparen. Wij zijn dankzij onze specialisatie in staat om iedere klus met succes af te ronden. Gaat er iets fout tijdens één van de stappen bij het 3D printen? Maakt u zich geen zorgen, ons team gaat gelijk aan de slag om deze problemen te verhelpen. Zo bent u keer op keer voorzien van een uitstekend resultaat middels onze complete 3D print service!

Wij bieden een snelle levering

Wij begrijpen maar al te goed dat u niet zit te wachten op een veel te lange levering. Wanneer u een model of product wilt omtoveren tot een 3D productie dan kan de levering niet snel genoeg zijn. Als het aankomt op een snelle levering hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. Ons bedrijf heeft zich namelijk weten te profileren als een aanbieder met een zeer snelle levering. Dankzij onze hoge mate van kennis en expertise zijn wij in staat om u zo goed mogelijk op weg te helpen. In principe printen wij alles binnen 24 uur, uiteraard duurt het wat langer als het een groot model is met lange print tijd. Als je een spoed bestelling hebt of gewoon de levertijd voor jouw model wilt weten kun je altijd even contact met ons opnemen.

Wij bieden allround ondersteuning

Zoals we al even kort hebben vermeld is het voor veel type klanten mogelijk om te kiezen voor onze 3D print service. Onze klantenkring varieert dan ook van particulieren die een 3D-geprint poppetje willen tot grote bedrijven die hoge kwaliteit onderdelen willen maken. Door deze verscheidenheid aan type klanten beschikken wij over de laatste kennis en expertise. Ons team garandeert dan ook altijd weer topkwaliteit voor uw bestelling. Dit wordt gedaan door samen met u als klant te werken aan uw specifieke behoeften van hun project en u voor te lichten over de beschikbare opties. Deze allround ondersteuning is niet bij alle andere bedrijven terug te vinden op het gebied van de 3D print service en dat zeker niet voor particulieren of kleinere bedrijven.

Door deze bovenstaande voordelen is het niet raar om u voor te stellen dat wij dé keuze zijn als het aankomt op 3D print service. Mocht u een speciale wens hebben met betrekking tot het 3D printen dan is dit altijd mogelijk. Hiervoor is het verstandig om even contact op te nemen met ons team van de klantenservice, zij zullen u zo goed mogelijk adviseren om zo samen tot het perfecte eindresultaat te komen.

Groot scala aan materialen

Het zeer grote scala aan materialen is daarnaast ook iets wat ons bedrijf uniek maakt ten opzichte van andere aanbieders op het gebied van 3D print services. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een carbon gevuld materiaal als u op zoek bent naar iets super sterks. Echter, het is ook mogelijk om te kiezen voor andere materialen zoals de standaard PLA, PETG of TPU/TPE materialen. Deze talloze opties maken het ook voor u als ondernemer zijnde mogelijk om uw bedrijf van een 3D productie te voorzien die precies aansluit bij uw behoeften.

Naast het feit dat het mogelijk is om te kiezen voor een groot aantal materialen is het ook nog eens zo dat wij een groot scala aan kleuren te bieden hebben. Filamenten voor FDM zoals PLA komen gewoonlijk in een zeer breed gamma van kleuren. Dit is te danken aan het feit dat de plastic pellets waarvan filament wordt gemaakt gemakkelijk te verven zijn. Deze verscheidenheid aan kleuren komt natuurlijk goed van pas als u zeker wilt weten dat u uw 3D productie van een persoonlijke twist kunt voorzien. De meer geavanceerde filament mengsels zoals PETG en carbon zijn moeilijk te verven, hiervoor zijn er dan ook gelijk wat minder kleuren beschikbaar. Hou hier rekening mee bij het gebruik van onze 3D print service.

Onze 3D print service gebruiken

Zoals het bovenstaande wel laat zien bent u bij ons aan het juiste adres als het aankomt op de beste 3D print service van dit moment. Door onze hoogwaardige service weet u zeker dat ook u binnen no time over een prachtige 3D productie kunt beschikken. Nu snappen wij maar al te goed dat u niet weet hoe u onze 3D print service moet gebruiken. Om u daarom zo goed mogelijk op weg te helpen hebben we het wat makkelijker gemaakt. Hieronder vindt u de stappen terug die u dient te doorlopen om zelf gebruik te maken van onze 3D print service.

Het maken van een ontwerp

Het productieproces van onze 3D print service begint natuurlijk op de eerste plaats bij het ontwerp. Als het aankomt op onze 3D print service is het mogelijk om talloze soorten modellen of producties aan te leveren middels een ontwerp. Dit maakt het dan ook gelijk een zeer toegankelijke wijze om uw tekening om te toveren tot iets tastbaars. Over het algemeen wordt onze 3D print service gebruikt door bedrijven die bijvoorbeeld een prototype willen van hun producten. Middels een 3D print bent u immers veel beter in staat om te zien hoe het product uiteindelijk wordt vormgegeven. Echter, het is ook mogelijk om te kiezen voor onze 3D print service als u particuliere modellen wilt omtoveren tot een 3D productie. Ook kunnen wij zelf voor u een geheel 3D design realiseren, met onze 3D engineers kunnen wij vanaf tekening of vanaf een bestaand product een volwaardige 3D tekening maken om vervolgend te kunnen 3D printen.

Het uploaden van het ontwerp

Na het doorlopen van de vorige stap heeft u als het goed is een ontwerp van een model wat u graag 3D geprint zou willen hebben. De volgende stap die doorlopen wordt bij onze 3D print service is het bestellen van het 3D model. Onze site maakt het gelukkig ontzettend eenvoudig om zelfstandig een ontwerp in te dienen via onze site. Kiest u voor onze 3D print service dan is het van belang om altijd even te letten op de vereisten met betrekking tot het uploaden van de modellen. Ons systeem werkt het beste op basis van STL bestanden. Dit type bestand kunt u maken middels CAD programma’s als Blender, Autodesk Fusion en Solidworks. Met deze software kunt u 3D modellen creëren binnen een fractie van een seconde. Uiteraard doorlopen wij deze stap voor u in het geval dat u ook het 3D design aan ons uitbesteed.

3D tekening in Fusion 360 van een windtunnel voor onze 3D print service
3D tekening in Fusion 360 van een windtunnel

Het gebruiken van onze print calculator

Wat ons bedrijf uniek maakt ten opzichte van andere bedrijven is het feit dat wij gebruik maken van een speciale calculator voor onze 3D print service. Deze 3D print calculator berekent in een klik de prijs voor het 3D printen van uw model. U hoeft alleen nog maar een materiaal te selecteren waarna u vervolgens direct de 3D print kunt bestellen. Vervolgens gaan wij direct aan de slag om te 3D print zo snel mogelijk bij u af te leveren. In het geval van speciale eisen, materialen of andere bijzonderheden kunt u altijd even contact met ons opnemen en de bestelling via de klantenservice plaatsen.

Wat bent u dan kwijt voor onze 3D print service vraagt u zich af? Dit is volledig afhankelijk de grootte en de complexiteit van het model. Indien u graag wat meer te weten wilt komen over de opties tot korting voor grote bestellingen is het altijd mogelijk om even direct contact met ons op te nemen. Wij gaan vervolgens bekijken wat wij voor u kunnen betekenen als het aankomt op een 3D print service op maat.

Door deze stappen te volgen zal u zelf ook in staat zijn om gebruik te maken van onze 3D print service. Het enige wat u vervolgens hoeft te doen is wachten tot uw bestelling binnenkomt. Onze hoge mate van gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat u zonder zorgen kunt kiezen voor een professionele 3D print service, wetende dat alles op de juiste manier zal geschieden. Wie wilt dat nou niet?

Vragen over onze 3D print service?

Als het goed is heeft u dankzij de informatie uit dit artikel een beter beeld over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben middels onze 3D print service. Door onze hoogwaardige 3D print service bent u in staat om altijd weer een model om te toveren tot iets tastbaars. Hier op de site kunt u nog veel meer informatie vinden die van belang kan zijn voor het maken van een keuze. Mocht u echter vragen hebben over onze 3D print service die nog niet beantwoord zijn dan is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om te zien wat we voor u kunnen betekenen!